info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Kadın Meclisi’nden Soner Çizen’e ziyaret

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ve Yürütme Kurulu üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen’i makamında ziyaret etti.

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ve Yürütme Kurulu üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen’i makamında ziyaret etti.
Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ziyaret dolayısıyla yaptığı konuşmada amaçlarının, kadınların her alanda söz sahibi olması ve konumlarının güçlendirilmesinin desteklenmesi olduğunu söyledi. Gülçin Eral, Kadın Meclisi’ni oluşturan üyeler olarak, parti ayrımı yapmadan Tekirdağ’ın geleceğine katkı yapmak adına tüm siyasi partilerle görüşmelerde bulunduklarını belirtti.
Ak Parti İl Başkanı Soner Çizen ise, Kadın Meclisi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Türk kadını, kendisine biçilen pasif kimlikten sıyrılıp artık siyasal yaşamımızda daha aktif bir şekilde rol oynamaya başlamıştır. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan kadınların, siyasal yaşam içerisine dahil olmasının önemini her alanda dile getirmektedir.” dedi.
AK Parti olarak kadınların siyasal ve sosyal yaşamdaki konumlarının güçlendindirilmesinin destekçisi olduklarını vurgulayan İl Başkanı Çizen, AK Parti’nin, TBMM’de en çok kadın milletvekilini barındıran parti olduğu hatırlattı.
İl Başkanı Soner Çizen, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, Tekirdağ’daki faaliyetlerini dikkatle takip ettiklerini aktararak, “Umuyorum ki Kadın Meclisi, hem kadınların statüleri, hem de Tekirdağ’ın geleceği için önemli işlere imza atacaklardır.” şeklinde konuştu.
Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaretin sonunda, Kent Konseyi Kadın Meclisi temsilcileri İl Başkanı Soner Çizen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.