info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Kom Şubesinden Müthiş Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ Emniyet Müd. KOM şubesince geçtiğimiz gün yakalanan ve Türkiyede ilk defa büyük bir miktarda bonzai isimli uyuşturucu yapanlar ve ellerindeki uyuşturucularla beraber yakalanarak bu gün adliyeye çıkarıldılar.

 

Tekirdağ Emniyet Müd. KOM şubesince geçtiğimiz gün yakalanan ve Türkiyede ilk defa büyük bir miktarda bonzai isimli uyuşturucu yapanlar ve ellerindeki uyuşturucularla beraber yakalanarak bu gün adliyeye çıkarıldılar. Aynı uyuşturucu konusuyla ilgili Bonzai isimli uyuşturucu yapmak üzere yeşilçay ,adaçayı,4 Kg civarında boya maddesi ve toplamda 40 Kg Birezilya menşeyli toz uyuşturucu madde ile bu maddelerin yapımında kullanılan kurutucu fırın mikser ve yapılan haplara marka basımında kullanılan  marka kalıpları, İstanbul da 2 ayrı yer Sakarya da 2 ayrı yerde yakalanan 7 zanlı uuyştuırucu malzemeleri ve techizatı ile birlikte ele geçirilerek Tekirdağ a getirildiler.
Tekirdağ Emniyet Müd. Ali yılmaz bu gün saat 17.00 de  Emniyet binasında yapmış olduğu açıklama ile ve yakalanan uyuşturucuların basına gösterilmesiyle geçtiğimiz günlerde Tekirdağ devlet Hastanesine uyuşturucu kullanarak rahatsızlanan ve Bonzai isimli uyuşturuculardan olduğu tespit edilen kişilerin bağlantılı olduğu ve bu uyuşturucuların imal edildiği yerlere yapılan operasyonda, biri yabancı uyruklu N.S (27) ve Türk Uyruklu B.Ş. (23) E.S (26) M.Y (23), Z.Y (31) M.D (47) Y.A (36) isimli kişiler yakalnarak Tekirdağ Emniyet Müd. Getirldiler. Yapılan sorguları sonrası Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığına uyuşturucu ticareti ve imalatı yapmak suçundan hakların da düzenlenecek evrakla birlikte mahkemeye sev edilecekleri belirtildi.
Gençlerimizin uyuşturucu maddelerden korumak için etkin bir şekilde uyuşturucu ticareti ve imalatı yapan kişilerle kararlı bir şekilde mücadelemiz sürdürülecektir dedi.