info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ lı Yelkencilerin Başarısı

Türkiye Yelken Federasyonu nun yılın en başarılı sporcularına ödüllerini verdiği Bölgeler Kupası ödül töreni geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Ataköy Olimpiyatevi’nde 11 Aralık Cumartesi günü verilecek.

Türkiye Yelken Federasyonu'nun yılın en başarılı sporcularına ödüllerini verdiği Bölgeler Kupası ödül töreni geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Ataköy Olimpiyatevi'nde 11 Aralık Cumartesi günü verilecek. Üç yıldır yapılan törenlerde her sene başarı çıtasını biraz daha arttıran kulübümüz, başarıyı hak eden sporcularıyla 9 kupa kaldırmak için Olimpiyatevi'ne gidecek. 2010 yılında Bölge Kupalarında üstün performanslarıyla ödülleri hak eden sporcularımız aşağıdaki gibidir.

Sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında bulunan ve Gemlik'te yapılan 3. Bölge Kupası Yelken Yarışları'na Kulübümüzden 11 Optimist ve 3 Laser sporcusu ile katıldık. Yarış takımımız haricinde aramıza yeni katılan  sporcularımız Alev Erkan, Yiğit Uzun, Barkın Vartemel, Cengizhan Altıntaş, Erdem Taşkoparan ve Ege Kök ilk yarışlarına katılıp deneyim arttırmaya başladılar. Üç gün sonunda toplam 8 yarış yapılırken, sporcularımız büyük bir başarıyla yarışarak ödüllerini almaya hak kazandılar.