info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Dereağzı Mevkiinde Trafik Kazası

Tekirdağ Marmaraereğlisi 35. km dereağzı mevkiinde beyaz evler sitesi önünde seyir halinde olan hususi oto yolu kenarında bulunan su kanalına takla atarak devrildi.

Tekirdağ Marmaraereğlisi 35. KM dereağzı mevkiinde beyaz evler sitesi önünde seyir halinde olan hususi oto yolu kenarında bulunan su kanalına takla atarak devrildi.

Havanın iyi olmasından istifade eden 34 EF 8701 plakalı aracı kullanan Yusuf Tuncer (59) ve yanında bulunan eşi Sultan Tuncer (55) devrilen aracın içinden kaza mahalline gelen ereğli ilçe emniyet müdürlüğü polis ekipleri ve çevrede bulunan sitelerden yardıma gelen vatandaşlar tarafından çıkarılarak 112 acil ambulansa bindirilerek çorlu devlet hastanesine kaldırıldılar.
 
Kaza ile ilgili kısa bir süre yolun trafiğe kontrollü bir şekilde kapanmasından sonra bölge trafik ekipleri gerekli kaza ile ilgili soruşturma ve kaza oluş şekli hakkında yaptıkları ölçümler sonrası araç kurtarıcı ile kanaldan çıkarılarak  trafik normal seyrine devam etti..
 
Yaralı Yusuf Tuncer’in ilk ifadesi ve çevredeki görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda bir aracın sıkıştırması ile yoldan çıktıkları ve kanala devrildiklerini ifade ettiler.