info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü nün devam eden ve proje aşamasındaki yatırımları hakkında İl Müdürü Ali Osman Tatlısu dan bilgi almak üzere makamında ziyaret etti.

Il Başkanımız ve Milletvekilleri Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat KILIÇ’I Ankara da Bakanlık Makamında ziyaretinden sonra başlayan süreçte ilk etapta 200 bin TL lik bir ödeneğin geldiği,peyderpey ihtiyaç duyulan miktarlarda gereken ödeneğin aktarılacağı ifade edilmiş olup bu doğrultuda ihale sürecinin başladığı da bizzat IL Müdürü Ali Osman Tatlisu tarafından ifade edilmiştir.
Tekirdağ Spor’un BAL ligine çıkmış olmasından dolayı Stad ile ilgili olarak ortaya çıkan bu ihtiyaçla ilgili olarak ihale aşamasına gelinmesi memnuniyetle karşılanmıştır.

TEKIRDAGA YENI BIR GENÇLIK MERKEZI

IL Müdürü Ali Osman Tatlisu ziyaret esnasında Tekirdaga yeni bir Gençlik Merkezinin yapılacağı müjdesini de verdi. Proje sürecinden bahseden  İl Müdürü Ali Osman Tatlisu doğru bir proje olması için gereken özeni gösterdiklerini de ifade etti.

HAYRABOLU’ YA DA ÇIM SAHA MÜJDESI

Hayrabolu spor’un yıllarca hasretini çektiği stad zeminin yenilenmesi konusunda önemli bir hamlenin de yapılarak sonuclandirildigi konusunda İl Başkanımıza bilgi verildi.Hayrabolu Stadı’nın zeminin sentetik çim yapılması için uzun zamandan beri yürütülen çalışmalar  yapılan ihaleyle sonuçlanmış olup 539.400 TL ye mal olacak sentetik çim saha yapım işini üstlenen SERCIM SPORT firmasıyla sözleşme akdedilerek yapım sürecinin başlaması içinde ilgili firmaya yer teslimi de yapılmıştır.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretine İl Başkan yardımcıları Şener Çelikayar, Sadik Bas, İl Yönetim Kurulu üyesi ayni zamanda Tekirdağ Spor Genel Kaptanı olan Tufan  Yıldırım ile yine il Yönetim Kurulu üyesi Erol Çetin de katılmıştır.