info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Necla Acartürk İlgi Öğrenci Etüd Merkezi Resim Sergisi Açıldı

Tekirdağ Nejla Acartürk İlgi Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Resim Sergisi 28 mayıs 2012 pazartesi günü Rüstempaşa Çarşısında kalabalık Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla açıldı.

 

Tekirdağ Nejla Acartürk İlgi Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Resim Sergisi  28 mayıs 2012 pazartesi günü Rüstempaşa Çarşısında kalabalık Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla açıldı.
İlgi Eğitim Merkezi sahipleri Ahmet Acartürk, kızları Gülçin Acartürk, Elçin Acartürk ve Eğitim Merkezi Müdürü İclal Başkaya öğrencilerin yapmış olduğu resimleri sergilediler. Sergi açılışı ve Ahmet Acartürk’ün yaş günü sebebiyle pasta kesilerek kutlama yapıldı.
Her yıl Acartürk ailesinin vefat eden Necla Acartürk ismini taşıyan Tekirdağ Necla Acartürk  İLGİ ÖĞRENCİ ETÜD EĞİTİM MERKEZİ öğrencilerinin boş zamanlarında yapmış oldukları resimler sergiye katılanlar tarafından çok beğenildi. Resim sergisi açılışı sonrası Tekirdağ yeni haber gazetesine geniş açıklamalar yapan Acartürk ailesi ; eğitime her yıl artarak yatırım yapmaya devam edeceklerini belirttiler. Açılış sonrası resim sergisine katılan öğrenciler ve katılımcılara ikram yapıldı.