info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ-Paraşüt Şenliği ne Rüzgar Engeli

Tekirdağ ın Şarköy İlçesi nde Düzenlenen Hıdırellez ve Uçmakdere Yamaç Paraşütü Şenliği ne Katılan 100 ü Yabancı 350 Paraşütçü Havanın Rüzgarlı Olması Nedeniyle Havalanamadı.

Tekirdağ ın Şarköy İlçesi nde düzenlenen Hıdırellez ve Uçmakdere Yamaç Paraşütü Şenliği ne katılan 100 ü yabancı 350 paraşütçü havanın rüzgarlı olması nedeniyle havalanamadı. Paraşütçülerin uçamadığı şenlik müzik gösterileri ile devam etti.

Marmara Denizi kıyısındaki Şarköy ün Uçmakdere Köyü nde düzenlenen Hıdırellez ve Uçmakdere Yamaç Paraşütü Şenliği nin 4 üncüsü yapıldı. Şenliğe, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İnlek, Şarköy Kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğan, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Geleneksel hale gelen Yamaç Paraşütü Şenliği, bu yıl rüzgarın sert esmesi nedeniyle sönük geçti.

KAMYONET ÜZERİNDEKİ MASADA BİRA KEYFİ

Şenlik alanına gelen 4 arkadaşın kamyonetlerinin kasasına koydukları ahşap masa üzerinde bira içmeleri ilginç görüntü oluşturdu. Yerin toz olduğu için böyle bir fikrin aklına geldiğini ifade eden ahşap ustası Eşref Meral, "Yerler toz oluyordu. Kamyonetin kasasına masa koymak aklıma geldi. Ahşap ustası olduğum için masayı ahşap yapıp kamyonetin kasasına koydum. Buradan Marmara Denizi ni kuş bakışı izleyerek biralarımızı yudumluyoruz." dedi. Şenlikte halk oyunları ve müzik gösterisi yapıldı.

Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan köfte ve ayranlar da protokoldakilere ve vatandaşlarda ikram edildi.