info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Bulgaristan dan İstanbul a getirilen 4 kilo kokain ile 42 bin uyuşturucu hap (Captagon) ele geçirildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Bulgaristan'dan İstanbul'a getirilen 4 kilo kokain ile 42 bin uyuşturucu hap (Captagon) ele geçirildi. Uyuşturucuyu getiren Bulgar uyruklu M. M. P. ile teslim ettiği M. Ş. A. , suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurt dışından İstanbul'a uyuşturucu götürüleceği bilgisini edinerek Bulgar uyruklu 30 yaşındaki M. M. P. 'yi takibe aldı. Bulgaristan'dan bindiği trenle sınır kapılarını geçerek Sirkeci Tren Garı'na gelen Bulgar uyruklu M. M. P. 'yi İstanbul'da adım adım izleyen Tekirdağ polisi, şüpheliyi ve uyuşturucuları teslim almak için gelen 44 yaşındaki M. Ş. A. ile birlikte Bakırköy'deki bir restoranda çantaları değiştirdikleri sırada yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Bulgaristan'dan gelen M. M. P. 'nin çantasında, 4 kilo kokain ile 42 bin uyuşturucu hap (Captagon) ele geçirildi. Tekirdağ'a getirilerek Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 2 şüphelinin sorgusu sürüyor. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilerin, ele geçirilen uyuşturucuyu yaklaşık 1. 5 milyon liraya satmayı planladığını söyledi.