info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Şehir Hastanesi Mali Hizmetler Müdürü Kenan Öztürk`e Halktan Büyük Destek

Efsane Müdür Dualarımız Seninle...

Tekirdağ Şehir Hastanesi Mali Hizmetler Müdürü Kenan Öztürk, geçtiğimiz Cuma günü geçirdiği beyin kanaması sonucu 3 gündür yoğun bakımda yatıyor.

Başta Muratlı olmak üzere, Tekirdağ halkının sevgisini ve desteğini kazanan Kenan Öztürk, gerek Muratlı devlet hastanesi müdürü olarak gerekse Tekirdağ Şehir hastanesi müdürü olarak çalıştığı sağlık birimlerinde gerçekleştirdiği başarılı yenilik ve modernizasyonlarla, kurumunun vizyon ve misyon olarak üst seviyelere ulaşmasına büyük katkıda bulunmuş çalışkan, başarılı bir müdürdür.

Amirleri ve personelle eşit derecede iletişim, hizmet ve hoşgörülü kişiliğiyle örnek bir idareci olan Kenan Öztürk’ün yaşadığı bu rahatsızlık hem sağlık sektöründekileri hem de Tekirdağ halkından büyük bir kesimi üzmüştür. Her kesimden sevilen, sayılan bir kişi olan Kenan Öztürk ’halkın gözünde adeta bir efsane olup, dualarıyla yanında olduğunu ifade eden sevenleri, Kenan müdüre şu mesajı verdiler; “Tekirdağ’ın sağlık alanında efsane müdürü, bir an önce iyileşip aramıza dönmenizi bekliyoruz. Dualarımız seninledir

Kendisine Haber merkezi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz