info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Süper Amatör Ligi Maçında Olay Çıktı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi 14 Kasım Stadında Tekirdağ Süper Amatör Ligi 15. hafta Malkaraspor Şarköyspor arasında oynanan maçta çıkan olay çıktı.

Edinilen bilgiye göre, maçın 90. dakikasında Malkaraspor'lu futbolcu Ulaş Tutuci ile Şarköyspor kaptanı Ali Balbul'un aralarında başlayan tartışma sonrasında iki takım oyuncusunun da kırmızı kart görmesinin ardından futbolcular arasında gergin dakikalar yaşandı. Gerginliğe tribünler de karışınca Şarköyspor futbolcuları ile Malkaraspor taraftarları arasında tartışmalar başladı. 
 
Şarköyspor’lu kırmızı kart gören futbolcunun taraftarlara el hareketi yaptığı iddia edilmesi üzerine olaylar daha da büyüyünce Malkaraspor As Başkanı Uğur Şimşek ve taraftarlar sahaya inerek futbolcuya saldırmak istedi. Çıkan olaylara polis ekipleri müdahale etti. Müdahalede taraftarların yerlerde sürüklendiği gözlenirken, polis ekiplerinin olaya müdahale etmesi ile olaylar daha da büyümeden yatıştırıldı. 
 
Maç sonrasında ise 5 Malkaraspor’lu taraftarın gözaltına alındığı öğrenildi. Taraftarların emniyetteki sorgularının devam ettiği kaydedildi.