info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tanıtım Günleri Ankara da Gerçekleşecek

Ankara, Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Ferhat Akgül Devrim Gazetesi’ni ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Gülgün Keçeci’ye düzenlenecek olan etkinlik hakında bilgi verdi.

Ferhat Akgül ziyaret sırasında 03-06 Ekim tarihinde Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Belediyesi ve Tekirdağ Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilecek olan ‘TEKİRDAĞ TANITIM GÜNLERİ’nin Ankara Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini belirtti. 
 
İLGİ GÖRECEĞİNİ UMUYORUZ
 
Genel Başkan Ferhat Akgün Ankara Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Tekirdağ Tanıtım Günleri’nin 4 gün süreceğini belirterek ‘Etkinliğimize Ankara’da yaşayan Tekirdağ’lıların değil, tüm Ankara halkının ziyaret edeceğini umuyorum. Etkinliğimiz sponsorlarımıza da açıktır. Katılım gösterecek sponsorlarımızın destekleriyle organizasyonumuzun daha  da ses getireceğine olan inancım sonsuzdur. 
 
ORTAK ETKİNLİK
 
Etkinliğin Bursa, İstanbul ve İzmir’deki Tekirdağ Kültür Dayanışma Dernekleri ile ortak olarak yapılacağını ve Tekirdağ ile birlikte tüm ilçelerin tanıtımının yapılacağını belirten Ferhat Akgül organizasyonu ise Ruan Organizasyonun üstlendiğini belirtti.
 
ETKİNLİK PROGRAMI
 
03-06 Ekim tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte 03.10.2013 tarihinde Suzan Kardeş Konseri, 04.10.2013 tarihinde Ajda Chausheva konseri, 03.04.10.2013 tarihinde Bulgarian Horo Dance Club ve 05.10.2013 tarihinde ise Arif Şentürk konseri düzenlenecek. Ayrıca etkinlikler kapsamında folklor gösterileri, dinletiler, Tekirdağ olgunlaşma enstitüsü defilesi, çocuklara yönelik etkinlikler ve sanat sokağı gibi faaliyetler de olacak.