info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti Silahlı Saldırıya Uğradı

Tekirdağ Taşıyıcılar kooperatif başkanı Ali Rıza Eti ve Doğan Çelikol kooperatif üyesi bir ortağa verilen cezanın ardından tartışmaya başladılar. büyüyen tartışma sonrası kooperatif ortaklarından M.Ç. Esnaf Kefalet kooperatif üyesi, Tekirdağ Akparti yönetim kurulu üyesi, Tekirdağ Taşıyıcılar kooperatif başkanı Ali Rıza Eti ile kooperatif başkan yardımcısı Doğan Çelikol’u silahla yaraladı.

Tekirdağ'da seferden men cezası alan bir kamyon şoförü, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni basıp, kooperatif başkanını, yardımcısını ve bir kamyoncuyu tabanca ile vurdu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Başkan Ali Rıza Eti ağır yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde 1 No'lu Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Yüzüncüyıl Mahallesi'nde bulunan binasında meydana geldi. İddialara göre, zorunlu sefere gitmeyen kamyon şoförü Mehmet Ç.'ye (38), 15 gün süreyle sefere çıkmama cezası verildi. Bunun üzerine ruhsatsız tabancası ile kooperatifi basan şahıs, makamında toplantı yapan 1 No'lu Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Eti'ye (47) ateş etti. Göğsüne 3 kurşun isabet eden Eti ağır yaralanırken, Mehmet Ç., odadan kaçmaya çalışan Başkan Yardımcısı Doğan Çelikol ve kamyoncu Mustafa Göymen'e de birer el ateş etti.
 
Olay yerine sevk edilen 3 ambulansla ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başkan Eti'nin durumunun ağır olduğu, diğer 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olay sonrası yaralıların yakınları da hastaneye intikal etti.
 
Olayın ardından yaya olarak kaçan zanlı ise, silahla birlikte polis tarafından yakalandı. Emniyetteki ilk ifadesinde suçunu kabul eden Mehmet Ç., zorunlu sefere gitmediği için kooperatifin 15 günlük sefer cezası vermesinden dolayı baskını yaptığını söyledi.