info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Telekom İl Müdürlüğünden İftar Yemeği

Tekirdağ Telekom İl Müdürlüğünden İftar Yemeği

Tekirdağ Telekom il müdürlüğü bu gün Ramazan ayı sebebiyle Erdoğan Orhan Kongre merkezi salonunda 160 civarında çalışan personeli ve davetliler iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Telekom Genel Müdürlüğü tarafından 81 il de aynı anda düzenlenen iftar yemeğinden buluşan 16.000 civarındaki çalışanıyla Guinness rekorlar kitabına girmek için gözlemcilerin eşliğinde kayıt tutularak çok önemli bir etkinlik düzenledi. Genel müdürlük tarafından ayrıca 100 çalışanın bir araya gelerek kurudukları fasıl heyeti de söyledikleri şarkılar ve Türküler ile çalışanlara unutulmaz bir iftar yemeği sundular.

Erdoğanlar kongre merkezinde düzenlenen iftar yemeğine ; Tekirdağ Telekom il müdürü Dilek Çetintaş, İl müd. yard. Tuncay Karakuş ve Telekom çalışanları katıldılar.

Telekom Genel Müdürlüğü iftar yemeğinde çalışanlara gün içinde açıklanan şifreleri 5111 doğru cevaplayan 6 şanslı isime ödül verilmesi için kuraları çekildi. Bu kuralarda Bursa Telekom Müdürlüğünden Ayşe Türel, Bursa Telekom müdürlüğünden Demir Çıtoğlu, Alanya Telekom müdürlüğünden Bayram Ali Demirelli,İstanbul 1. Bölge Telekom müdürlüğünden Mustafa Ergün,Çorum Telekom Müdürlüğünden Servet Balıkçı, Sivas Telekom müdürlüğünden Tuncay Sunar, 81 ilde 100 Telekom çalışanı içinden 6 şanslı personel olarak ödül kazandılar.

Yemekte Tekirdağ Telekom İl Müdürü Dilek Çetintaş yemeğe katılan tüm personele teşekkür ederek. Birlik beraberlik içinde olmanın ve başarılı olabilmenin tek şartı inanmak , birbirine güvenen arkadaşların bir arada olduğu bir kurum olduğumuz için daima en iyi hizmeti sunuyoruz. Bundan böyle daha güzel şeyler halkımıza sunmak bizim görevimizdir, yemeğe katılan personelimizin geçtiğimiz Kadir Gecesini ve kutlayacağımız Mübarek Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum dedi.