info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ticaret Borsası İlköğretim Okulu öğrencileri den resim sergisi

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları resim, beceri ve el sanatlarından oluşan bir sergi açarak, becerilerini Tekirdağlılar ile paylaştı.

Tekirdağ daki Namık Kemal Evi nde düzenlenen serginin açılışı dolayısıyla bir tören düzenlendi. Törene, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Üner Dilek, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ticaret Borsası İlköğretim Okulu 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinin becerilerini ortaya koymak amacıyla yıl boyunca yaptıkları resim ve el becerilerinden oluşan sergide, 60 adet guaj boya resmi, 20 seramik tablet, 20 seramik vazo, 20 kağıt üzeri desenleme çalışması 2 büyük ebatta yağlı boya resim ve 15 adet de sıla boncuklu işlemeli hediyelik eşya ürünleri bulunuyor.

Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Demir, öğrencilerin yıl içinde hazırladıkları ürünlerin veliler ile misafirlerin beğenilerine sunulduğunu anlatarak, amaçlarının sanatsal etkinliklere öğrencilerin katılımını sağlamak olduğunu belirtti. Resim sergisini organize eden Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Hüseyin Aktar ise, derslerde verdikleri eğitimleri yıl boyunca tatbik eden öğrencilerin beceri ve el sanatlarını ortaya koyarak sergilediğini vurguladı.
Serginin 23 Nisan öncesine denk getirildiğini belirten Aktaş, "23 Nisan etkinlikleri öncesi böyle bir sergiyle öğrencilerimizin neler yapabileceklerini Tekirdağlılar ile paylaşmak istedik" diye konuştu. Serginin açılışının ardından davetlilere bir kokteyl verildi. Resim sergisinin 23 Nisan a kadar vatandaşların ziyaretine açık kalacağı belirtildi.