info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ticaret Borsası "Türkiye Yatırım Haftası"

Başbakan Yardımcısı Sn. Ali BABACAN ’ın başkanlık ettiği, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Türk İş Dünyası temsilcileri ile Oda ve Borsa başkanlarından oluşan heyetle 15-18 Nisan tarihleri arasında ABD’de gerçekleştirilen “Türkiye Yatırım Haftası” etkinliklerine Borsamız Başkanı Sn. Osman SARI ve Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cengiz GÜNAY katılmışlardır.

 

Başbakan Yardımcısı Sn. Ali BABACAN ’ın başkanlık ettiği, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Türk İş Dünyası temsilcileri ile  Oda ve Borsa başkanlarından oluşan heyetle 15-18 Nisan tarihleri arasında  ABD’de gerçekleştirilen “Türkiye Yatırım Haftası” etkinliklerine Borsamız Başkanı Sn. Osman SARI ve Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı  Cengiz GÜNAY katılmışlardır.
 
TOBB ile ABD Ticaret Odası tarafından organize edilen “Türkiye Yatırım Haftası” etkinlikleri ABD’nin New York, Atlanta ve Washington şehirlerinde gerçekleştirilmiştir. Türkiye Yatırım Haftası Etkinlikleri çerçevesinde EMORY Üniversitesi, ağırlıklı olarak teknoloji şirketlerinin hisse senetlerinin işlem gördüğü ABD’nin 2. büyük borsası NASDAQ, ABD Ticaret Odası, CNN ve Coca Cola CEO’su Muhtar Kent ile birlikte yapılan toplantılara iştirak edilmiştir.