info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ticaret Borsası’ndan Geleneksel İftar Yemeği

Tekirdağ Ticaret Borsası tarafından iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğinde Tekirdağ Ticaret Borsasında 2013 yılı içerisinde Borsa kotasyonuna dahil Bitkisel ve Hayvansal ürünlerin alım ve satım işlemlerinin Tekirdağ Ticaret Borsasınca tescil edilmesi sonucunda yüksek düzeyde tescil ücreti ödeyen üyelere Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir Karaevli tarafından plaket takdim edildi. 
Plaket töreninin ardından TORSAB ile ilgili yaşananları anlatan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Organize Sanayi Bölgesi düşüncesiyle yola çıktığımızda karşımızda kimse yoktu. Herkes onay veriyordu. Tekirdağ’ın Çorlu ve Kapaklı gibi gelişebilmesi açısından en büyük yatırımı organize sanayi bölgesi olarak görmekteydik. Sanayi bölgesine uygun alan bulabilmek için çok çaba harcadık. Çünkü alan bulmak çok zor ve Tekirdağ’da sanayi bölgesi için eğimsiz alan çok az. Organize sanayi için arazi şartları çok önemlidir. Uygun araziyi bulduğumuzda karşımıza çıkanlar oldu. Tekirdağ’dan haberi olmayan Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası’nın organize sanayi için dava açması doğru değildir. Avukat olduğu halde kendisi dava açmak yerine bu gibi kuruluşlar tarafından dava açtıran kişiler var. Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkezi 5 ay önce Tekirdağ’da böyle bir şey olduğunu bilmiyordu. İster Tuğlalı Parkta imza toplasınlar, ister dava açsınlar Tekirdağ’ın yüzde 99’u gelişime ve kalkınmaya evet diyecektir. Yaşananlarla ilgili içim kan ağlıyor" ifadelerini kullandı. 
İftar yemeğine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Başkan vekili Münür Karaevli, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Tekirdağ Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.