info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tıp Fakültesi Dekanı Erdoğan Gültekin`den Önemli Açıklama

Hayatınız için 1-2 hafta evden çıkmayın

Tekirdağ’ı Türkiye ve Dünya’da gerçekleştirdiği başarılı konferanslarla gururla temsil eden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı KBB uzmanı Dr. Erdoğan Gültekin, ülkemizin yaşadığı KORONAVİRÜS konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde pozitif bir vaka bulunmadığı halde, halkın Tekirdağ’daki hastanelerde pozitif vaka bulunduğuna dair çıkan asılsız haberlerin halkı paniğe sürüklemesinin yanlış olduğu dönemde, Dekan Erdoğan Gültekin’in yaptığı açıklama halkın yüreğine su serpmekle birlikte, görevi başında canla başla çalışan sağlık personeline duyulan güveni bir kez daha arttırdı.

Resmî açıklamaların haricinde hiçbir habere veya sosyal paylaşım sitelerindeki asılsız iddialara Tekirdağ halkının rağbet etmemesi yönünde önemli bir duyarlılık örneği sergileyen NKÜ Dekanı Erdoğan Gültekin’in Tekirdağ halkına çağrısı şu şekildedir; “Değerli Tekirdağlı hemşerilerim, biz Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi ve hastanesi olarak, yeni CORONAVİRÜS SALGININA KARŞI TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK VE TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK. Şu ana kadar POZİTİF VAKAMIZ BULUNMAMAKTADIR.

Allah’ın izniyle Tüm hastalarımıza cevap verebilecek durumdayız. Ancak bizim de tüm sağlık kuruluşları gibi hasta bakabilme kapasitemiz vardır. Bu kapasiteyi aşmadığımız sürece virüs ile başa çıkabiliriz. Ancak salgın halinde hasta gelmemesi gerekmektedir. Bunun için biz üzerimize düşeni yaptık.

Sizin üzerinize düşen ise EVDE KALMANIZDIR. Şu 1-2 hafta çok kritiktir. Acil ihtiyaçlar dışında LÜTFEN DIŞARI ÇIKMAYINIZ, EVDE KALINIZ. EVDE HAYAT VAR” Dedi.

Halkımızın bu çağrıya uyması, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları öneriliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin