info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tredaş Elektrik Tasarruf Cihazları Konusunda Açıklama Yaptı

Tekirdağ TREDAŞ dan yapılan yazılı açıklamada;

 

Tekirdağ TREDAŞ dan yapılan yazılı açıklamada; Şirketimize son günlerde abonelerimizden gelen telefon şikayetlerinde; TRAKYA ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.’nin adını veya diğer enerji şirketlerinin adını kullanarak “ abonelerimize elektrik faturalarını düzenli olarak ödeme yaptığı için elektrik tasarruflu cihaz kazandıklarını ve elektriği %30 daha uygun ve ucuza kullanabilecekleri söyleyerek kimlik ve kredi kartı bilgilerinin istenildiği, müşterilerimizin kredi kartı hesaplarından para çekildiği” bilgisi gelmiştir. Konu ile ilgili abonelerimizce, ilgili birimlerimiz aranılarak Şirketimizin böyle bir uygulaması olup olmadığı sorulmaktadır.
TRAKYA ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. olarak sorumluluk hizmet sahamız kapsamında bulunan nihai elektrik abonelerimizle ilgili, yukarıda belirtildiği şekilde müşterilerimize SMS ve telefonları aracılığıyla aranılarak gerçekleştirdiğimiz herhangi bir uygulamamız kesinlikle bulunmamaktadır.   Bu nedenle bu tarz kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesine sebebiyet vererek ve güven uyandırmak amacıyla şirketimizin adının kullanılması suretiyle yapılan ve yapılacak “her türlü elektrik dolandırıcılığıyla” ilgili olarak, abonelerimizin daha dikkatli ve bilinçli davranmaları, bu kişi ve kişilere itibar etmemeleri, ilgili mercilere şikayette bulunulması gerekmektedir.
Ayrıca, abonelerimizin kafalarında oluşabilecek olası bilgi kirliliğine karşı her zaman çözüm yoluna gitmek, her türlü sorunlarında doğru bilgiyi yerinden alabilmeleri ve mağduriyet yaşamamaları için, Şirketimizin ALO 186 Elektrik Çağrı Yönetim Merkezini ve ilgili birimlerini aramaları rica olunur. 
Değerli basın mensuplarına ve tüm Trakya halkına önemle duyurulur.