info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Trofesi 2.Ayak Yelken Yarışları Yapıldı

Tekirdağ Yelken İl Temsilciliği faaliyet programında bulunan ve 3 ayaktan oluşan Tekirdağ Trofesi yarışlarının ikinci ayağı 16 – 17 Mart tarihleri arasında Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü nde Laser ve Optimist sınıflarına açık olarak düzenlendi. Yarışlara Optimist sınıfında 25, Laser sınıfında ise 7 sporcu katıldı

Yarışların birinci günü kar yağışı ve Lodos fırtınası sebebiyle yarış yapılamadı ve Cumartesi günü öncesinde yayınlanan ilanla  Pazar günü normalde 3 olan yarış sayısı 4′e çıkarıldı, ilk start saati ise 10:00′a çekildi. Hakemler ilk start için parkuru hazırladı Kuzey rotasında atılan parkurda bir yarış yapılabildi ve sonrasında ilk günün fazla esen rüzgarı ikinci günde kendini hiç esmeyerek gösterdi. Yarış kurulu bir saat rüzgarın tazelemesini bekledikten sonra parkuru Keşişleme rotasına göre oturtabildi. Yeni gelen rüzgarla Laser sınıfı 2, Optimist sınıfı ise 1 yarış yapabildi.
Rüzgarın tekrar kesilmesi ile birlikte seriyi bitiren yarış kurulu sonuçlara Laser 4.7 sınıfında toplam 3, Optimistte ise 2 yarış üzerinden sonuçlara ulaştı. Saat 16:00′da yapılan ödül törenine kulüp yöneticileri, veliler ve sporcular katıldı. Madalyaya hak kazanan sporcuların ödülleri verildi. Soğuk havada yarışan sporcularımıza, görev yapan hakemlerimize, yarışı takip eden velilerimize ve yarışımıza destek olan Korkmaz Petrol’e teşekkürlerimize sunarız.
Ödül almaya hak kazanan sporcularımız ;
Optimist Genel Klasman
1.    Can TENEKECİ
2.    Erdem TAŞKOPARAN
3.    Alev ERKAN
4.    Keremcan ÇETİZ
5.    Çağrı DÜŞÜNEN
Optimist Kızlar Kategorisi
1.    Alev ERKAN
2.    Ceren DÜŞÜNEN
3.    Sudem PEKGÖZ
Optimist Junior Kategorisi
1.    Alev ERKAN
2.    Arda AYYILDIZBAYRAKTAR
3.    Yiğit UZUN
Laser 4.7 Genel Klasman
1.    Ayşenur ORHAN
2.    Berkan ŞAHİN
3.    Volkan ERKAN