info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tümkasder Başkanı Rasim Gürsoy, Başkanlar, Siyasetçiler ve Tekirdağ Halkı Bizim Kadar Tekirdağlı Olamadı

Tekirdağ TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular derneği) başkanı Rasim Gürsoy, Tekirdağspor yararına bir destek konseri düzenledi.

Konsere katılımın az olması Tekirdağspora saygısızlık olarak nitelendirilirken.TÜMKASDER derneğinin çabası takdirle karşılandı. Bu konuda tepkisini dile getiren Tekirdağ TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular derneği) başkanı Rasim Gürsoy, biz bir yola çıktık. Sloganımız belliydi."İKİ ŞEHİR TEK YÜREK" dedik ve "BU ŞEHRE YÜREĞİMİZİ KOYDUK" sözüyle de Tekirdağ sevgisini vurguladık. Fakat bu yolda, gerek Tekirdağ'ın değerli başkanları gerek siyasilerin birçoğu gerekse halkı, bizi bu amaçta yarı yolda bıraktı. Biz yılmadık ve Tekirdağspor için de yüreğimizi ortaya koyarak, bu işte üzerimize düşeni yapıp alnımızın akıyla çıkmanın gururunu yaşadık.

Tekirdağ'da ayrıştırma çabasında olanlara inat bu destek girişimini başarıyla gerçekleştirmenin gururunu yaşarken, bir türlü kabullenmedikleri Anadolu dernekleri hem madden hem manen desteklerini esirgemediler. Bu yolda en büyük destekçimiz, her daim yanımızda olan eski diyemeyeceğim eskimeyen başkan Salih Canikli dostumuz ve lokantacılar odası başkanı Ali Kıral oldu.Tabi Tekirdağ'ın birçok esnafı ve dernek başkanlarının desteği de inkar edilemez. Destek olan herkese teşekkür ederken, köstek olanlar ve desteğini esirgeyenlere de bir çift sözüm var;Tekirdağ'ın ismini taşıyan Tekirdağspora destek olmayanlar çıkıp da, "BEN TEKİRDAĞLIYIM" demesin. Çünkü onlar Tekirdağlı olma hakkına sahip olamazlar Dedi.

Eski başkan Salih Canikli de, "biz pazara kadar değil,mezara kadar Tekirdağsporluyuz.Bu koltuk,makam işi değil,gönül işidir.Kalbimiz her daim Tekirdağ için,Tekirdağspor için atıyor" Dedi. Tekirdağspor adına konuşan Fahrettin Özzade, " Tekirdağspora sadece madden değil,manen de gönlünü vermiş tüm Tekirdağ'da yaşayan her ilden her milletten inanlarımıza kalben minnet ve şükranlarımı sunuyorum" Dedi.

Tekirdağ Lokantacılar odası başkanı Ali Kıral, "bu bir spor takımı meselesi değil,bir memleket meselesidir.Tekirdağ için,Tekirdağspor için büyük küçük kim destek olursa,kim Tekirdağ'ın sanatına,kültürüne, sporuna ve gelişimine destek oluyorsa,onların her daim yanında olacağız" Dedi.

Konuşmaların ardından plaket takdimi yapılırken,Sanatçı Tülay Acar,her yöreden bir müzik ziyafeti sundu.Program Kastamonu davul zurna ekibinin gösterisiyle sona ererken,davete katılanların az olması, "TEKİRDAĞLILAR TEKİRDAĞSPORU SEVMİYORLAR" sorusunu gündeme getirdi.

Kaynak : Murat Ürtekin