info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ulaşım Daire Başkanlığı`ndan Bir Skandal Daha

Yolcular Yeşilsırt`ta Yolda Mahsur Kaldı

Tekirdağ ulaşım daire başkanlığı bir skandala daha imza attı.

Muratlı-Yeşilsırt-Süleymanpaşa arası yolcu taşıma hizmetine başlayan iki adet toplu taşıma otobüsünü hattan çekerek, daha küçük ve eski otobüsü hizmete sokan Tekirdağ Büyükşehir Ulaşım Daire başkanlığı, onlarca yolcuyu mağdur etti. Muratlı’dan hareket eden eski belediye toplu taşıma otobüsü, Yeşilsırt-Yukarısırt kavşağında arıza yaptı.

Arızanın kaynağını bilmeyen araç şoförü, yolcuları indirerek Kumbağ seferini yapan otobüsün Yeşilsırt’a gelmesini istedi. Bazı yolcuların para iade talebini de reddetti.

Saat 14.00’de hareket eden otobüs, yaklaşık bir buçuk saatte Süleymanpaşa’ya ulaşabildi. Mağdur olan yolcular, “Muratlı-Süleymanpaşa arasındaki otobüsler yepyeniyken, bizi bu hurda otobüsle yolculuğa mecbur ettiler. Üstelik paramızı da iade etmediler.

Süleymanpaşa’da çok acil yetişmemiz gereken bir işimiz olsaydı, bunun hesabını kim verecekti? “Dediler. Otobüsün kirli, bakımsız ve birçok yerinin kırık olduğunu gören yolcular, “bize bu aracı mı layık görüyorlar, bu araçların bakımı yapılmıyor mu? Yolda kaldığına göre, demek ki yapılmıyormuş” Dediler.

Kaynak : Murat Ürtekin