info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan a İadeyi Ziyarette Bulundu.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya yı makamında ziyaret etmişti. Açılış ve ödül törenlerine katılmak üzere Çorlu ya gelen Vali Yerlikaya, Çorlu Kaymakamlığı nı ziyaret etti. Daha sonra Vali Yerlikaya, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan a iadeyi ziyarette bulundu.

 

Vali Yerlikaya ve beraberindeki heyet bir süre Başkan Baysan'ın makamında görüşme yaptı. Daha sonra Başkan Baysan, belediye binasını gezdirerek çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Belediyede gerçekleştirilen ziyaretin ardından Vali Yerlikaya, Kaymakam Vekili Mustafa Işık ve Başkan Baysan, Cumhuriyet Meydanı'nı gezerek Çorlulularla sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbetlerde Vali Yerlikaya'nın vatandaşlarla kurduğu sıcak diyalog ve halkın yoğun ilgisi dikkat çekti. Vali Yerlikaya ve beraberindeki heyet vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Vali Yerlikaya'nın ziyaretinde Çorlu Kaymakam Vekili Mustafa Işık, Tekirdağ İl Genel Meclis Başkanı Orhan Perçinoğlu ve meclis üyeleri, Tekirdağ Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı da hazır bulundu.
 
Vali Yerlikaya ve beraberindeki heyet Çorlu Ticaret Borsasının yeni binasının açılış töreni ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecek ödül törenine katılmak üzere belediyeden ayrıldı.