info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Valisi Kemelek Den Veda İftar Yemeği

Tekirdağ Valisi Kemelek Den Veda İftar Yemeği

Tekirdağ da 3,5 yıldan bu yana görev yapan Vali Zübeyir Kemelek Yeni çıkan kararname ile Sivas iline vali atanmasından ötürü kurumlara yaptığı veda ziyaretlerini tamamladı. Bu gün Tekirdağ Turizm otelcilik Meslek lisesinde vereceği iftar yemeğiyle hem veda yemeği hem de Tekirdağ da görev yaptığı mesai arkadaşları ve dostlarıyla bir araya gelecek.

Tekirdağ da unutulmaz hizmetlere imza atan Vali Zübeyir Kemelek görevde olduğu sürede bir çok siyasilerde Tekirdağ’a ziyaretlerde bulunmuş bu çalışmalar içinde Tekirdağ’a çok sayıda yatırımın gelmesi, Eğitimde ,sağlıkta ,tarımda Ergene çalışmalarında ,Trakya kalkınma ajansı ve sosyal yardımlaşma dayanışma kurum çalışmaları, Van dan gelen depremzedeler ile birçok yatırım ve hizmette Tekirdağ’a katkı sağlanması için Ankara bürokrasisinden destekler almıştır.

Bu gün iftar ve veda yemeğinden sonra Cuma günü Tekirdağ dan ayrılacak olan vali Zübeyir Kemelek’e yeni görev yeri olan Sivas valiliğinde sağlık ve başarılar diliyoruz.

Eşi hanımefendi Zehra Kemelek’e de özellikle Zübeyde Hanım Çocuk yuvası ve Huzurevinde yapmış olduğu destek ve çalışmalardan dolayı kendisini kutluyoruz.