info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Valisi Kemelek Okulda İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Valisi Kemelek, Bakan Çubukçu nun Açacağı Okulda İncelemelerde Bulundu

Derslikleri ve laboratuarları gezen Vali Kemelek, derste olan sınıflara girerek öğrencilere sorular sordu.

Yeşiller Deri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yeşil tarafından yaptırılan ve annesinin ismini verdiği Cemile Yeşil Anadolu Lisesi nin açılışını yapmak üzere 16 Ekim Cuma günü Çorlu ya gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu nun programı öncesinde Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve beraberindeki heyet okulda incelemelerde bulundu. Yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede Yeşiller Deri sahibi Mahmut Yeşil tarafından yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Cemile Yeşil Anadolu Lisesinin açılışını ve Tekirdağ da çeşitli temaslarda bulanacak olan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu yapacak.

Açılış öncesi okulda incelemelerde bulunan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İnlek, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kudret Sarıtaş, Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar ve Şube Müdürü Hüseyin Durmaz, okul müdürü Serhat Gürsöz den bilgiler aldılar. Okulu baştan sona gezen Tekirdağ Valisi Kemelek ve beraberindeki heyet okul Müdürü Gürsöz den derslikler ile laboratuarlar hakkında da bilgi aldılar.

Okulun girişinde Yeşiller Deri sahibi Mahmut Yeşil tarafından kaleme alınan ve annesine olan sevgisini dile getirdiği yazıyı okuyan Vali Kemelek, okul müdüründen yazının bir kopyasını istedi. Okulda incelemelerde bulunan heyete bilgiler veren okul müdürü Serhat Gürsöz, "Cemile Yeşil Anadolu Lisesi 16 bin metrekare arsaya sahip ve 24 dersliklidir. Sınıflarımızın mevcudu en fazla 30 dur. Okulumuzda toplam 663 öğrencimiz bulunmaktadır" dedi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, okul ziyareti sırasında zaman zaman ders görülen sınıflara girerek öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti. Okuma dersinin olduğu sınıfa girerek öğrencilerin okuduğu kitaplara bakan Vali Kemelek, hızlı okuma konusunda sorular sordu. Sınıfta hızlı okuyan olup olmadığını soran ve hızlı okumanın yanında okuduğumuzu iyi anlamalıyız diyen Vali Kemelek, öğrencilere başarılar diledi.