info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ ve Silivri Maxi Alışveriş Merkezleri YSK Center Olarak Hizmetinizde

Tekirdağ İstanbul yolu üzerinde YSK Center logosu ile Tekirdağ daki hizmetlerine ilk adımını atan ve yeni sahibin Abuzer Koç olduğu yetkililer tarafından açıklanırken Baba adının Yusuf Koç Olması sebebiyle işletmeye YSK Center ismi verildiği belirtiliyor.

Tekirdağın yakından tanıdığı tuğla sanayi üzerine çorumlu Ahmet Hamoğlunun Silivride ve Tekirdağ Değirmenaltı kavşağında işlettiği AVM ler uzun zamandan beri satılık oldugu biliniyordu, bu gün Tekirdağ İstanbul yolu üzerinde YSK Center logosu ile Tekirdağ daki hizmetlerine ilk adımını atan ve yeni sahibin Abuzer Koç olduğu yetkililer tarafından açıklanırken Baba adının Yusuf Koç Olması sebebiyle işletmeye YSK Center ismi verildiği belirtiliyor.
Yeni yılla birlikte yeni sahipleri tarafından büyük bir değişiklikle YSK Center'ın müşterilerinin hizmetinde olacağı bildirildi.
Migros, Site Sinemaları, Total, Burger King, İpek Eczanesi, Yeni yılda faal olacak ve görüşmelerin olduğu bir kaç firma ve isim daha var kesinleşmemiş tadilatlar hala devam etmektedir.