info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Yediemin Otoparklarında Yer Kalmadı

Tekirdağ yediemin otoparklarında bağlanan araç ve motosikletler ile dolu olduğunu artık her gün yediemin otoparklar açmak gerektiği açıklandı.

 

Trafik ekipleri ve mobese merkezi tarafından plaka sorgulamalarında araçların üzerinde gözüken haciz ve yakalamalar yüzünden her gün bağlanan araçların miktarı artık otoparklarda yer kalamayacak kadar çoğaldı. İcra daireleri vergi daireleri tarafından özellikle ticari araçlar üzerine konan haciz ve yakalamalar ile ailelerin perişan olduğu başka geliri bulunmayan ticari araç sahiplerinin araçlarının bağlandığı gelen şikayetler arasında.
Konu ile ilgili olarak görüşlerimizi aldığımız Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan gazetemize yaptığı özel açıklamada Tekirdağ’da mevcut olan yediemin otoparkları tamamen dolmuş durumdadır. Ticari araçlarla ilgili meslektaşlarımız araçlarımızın bağlanması sonucu borcunu ödeyebilecek durumu ortadan kalktığı için bu konuda çok sıkıntı yaşayan meslektaşlarımız var. Sadece ticari araç kullanan bir meslektaşımızın aracı bağlanarak borcun tahsili cihetine gidiliyor. Halbuki bir esnafın dükkanı kapatma gibi bir işlem yapılmayan ülkemizde sadece ticari araç kullananın araçları bağlanıyor. Bu konuda yetkililerimizden ticari araç kullanan esnafın araçlarının bağlanması konusunda daha esnek bir durum bekliyoruz.” Dedi.