info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`a Olan Aşkımdan Hizmete Talibim

Tekirdağ İyi Parti İl Başkan Adayı Şaban Terzi, Tekirdağ`a Olan Aşkımdan Hizmete Talibim dedi

Tekirdağ İYİ Parti il başkan adayı Şaban Terzi, İYİ Parti’nin il başkanlığına adaylığını açıklamak için bir basın kahvaltısı düzenledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa DES Otel’de gerçekleştirilen basın kahvaltısında konuşan İYİ Parti il başkan adayı Şaban Terzi, Tekirdağ’ın sorunlarını iyi bildiğini bu nedenle çözümlerini de en İYİ şekilde analiz ettiğini, Tekirdağ’a olan aşkıyla siyasete atılarak tek ve en büyük hedefinin Tekirdağ’a ve Tekirdağ halkına hizmet etmek olduğunu vurgulayarak yola çıktığını, sonunda hep İYİ’lerin kazanacağı için muvaffak olacağını iddia ederken, basın mensuplarından da İYİ bir Tekirdağ’ın oluşması için destek almak istediğini ifade etti.

Şaban Terzi yaptığı konuşmasında; “Bugün, Tekirdağ’ı ve partimizin bizlere vereceği görev ile şehrimize hemşerilerimize hak ettikleri şekilde hizmet etmek üzere ilk adımı heyecanla attığımı bildirerek, adaylığımı açıklamak için sizlerleyim. Karşılık beklemeksizin, şahsi bir çıkar gütmeksizin yapılan ve yapılacak hizmetlerin kutsallığını benimseyen, İyi Partimizin genç bir üyesi olarak aydın, dinamik, güçlü ve vizyon sahibi bir kadro ile, şevk ve heyecanla Tekirdağ’a ve partime hizmete talibim.

Sevgili hemşerilerim, Tekirdağ’ımızın her alanda hak ettiği noktaya gelmesi hepimizin en büyük arzusu. Bu hedefe ulaşabilmek için akılcı, somut, dinamik ve iyi planlanmış bir yol haritası ile ilerlemeliyiz. Öteden beri şehrimize ait birçok projede yer almamdan, vatandaşlarımızla birebir temaslarımdan sebep, sorunlarımızı ve ihtiyaçlarımızı biliyorum ve bunları çözmek için gereken irade ve ekibe sahibim. Partimizin ilkeleri ve inancı doğrultusunda dava bilinci ile şehrimizdeki hacmini genişleterek, demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek, genel prensibimiz olacaktır.

Toparlayıcı, adil, ayrıştırmayan, demokratik bir yaklaşımı benimseyerek, yapıcı üslubumuzla, inancımızla, gücümüzle ve Tekirdağ’a olan aşkımızla sizlere hizmete talibim. Bu inançla, daha mutlu bir Tekirdağ için yeni ve çok güzel bir yola çıkıyoruz. Bu yol, şahsi hayallerim uğruna değil; Tekirdağ’ı hak ettiği yere kavuşturmak amacıyla ve sizlerle yürüyeceğimiz yoldur. Bu yol, ilkelerimiz dışında hareket etmeden, siyaseti araç değil, vaat edilen günlere ulaşabilmek için bir amaç görerek, onurumdan, kimliğimden, doğrularımdan feragat etmeden, yol arkadaşlarıma omuz vererek yürüyeceğim yoldur. Biz bu yolda hep beraber, hep birlikte yürüyeceğiz, hep beraber kazanacağız. Ben Şaban Terzi olarak bu güzel amaca hizmet edecek kadroların başkanlığına adayım. Sizlerin de desteği ile başarılı olacağıma olan inancım sonsuz.

Siyasi hayatımın başlangıcı, memleketime, şehrime olan aşkımdandır. Sadece adaylığa değil; sizlere birçok alanda tutkuyla ve başarıyla hizmet vermiş bir ailenin mirasını gururla taşıyan, Tekirdağ’ın idealist ve vatansever bir evladı olarak; hep aranızda, hep sizlerle olmaya talibim. İYİ Parti olarak, benimsediğimiz ortak doğru çevresinde bir araya gelmiş yol arkadaşlarımla, sizlere hizmet etmek tek hedefim olacaktır. Gücümüz hep beraber zafere koşmak; tek hayalimiz İYİ Parti olarak milletin temsilcisi olabilmek; tek hırsımız İYİ günlere ulaşmak olmalı. “Zafer İYİ Parti’nin, kurtuluş milletin” diyeceğimiz o günleri hayal ediyorum. Tek hedefim ve ebedi hayalim birlik içerisinde, “İYİ” olmak, tüm ülkemize ışık, umut olmak. Güneş bu kez Tekirdağ’dan doğacak. Bu hayale ulaşabilmemiz için kat etmemiz gereken yolda, Şaban Terzi olarak, yorulmadan, usanmadan, inançla, sabırla yürümeye adayım.

Tek şahsi menfaatim, bir gün köşeme çekilip, izleyici olacağım zaman diliminde “Ben, ülkem için, milletim için, Tekirdağ için, geleceğimiz için, yol arkadaşlarım için, inancım için elimden geleni yaptım” diyebilmek olacaktır. Çünkü hikâyenin sonunda hep “İYİ”ler kazanır. İnancınız inancım, yolunuz yolumdur. Hep beraber İYİ günlere” Dedi. 

Kaynak : Murat Ürtekin