info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Devlet-Millet Kucaklaştı

Tekirdağ Valiliği tarafından organize ’Kurban Yakınlaşmaktır, Gelin Yakınlaşalım Kucaklaşalım, Birlikte Bayramlaşalım’ programı ile il protokolü vatandaşlarla bayramlaştı.

Tekirdağ Valiliği tarafından organize 'Kurban Yakınlaşmaktır, Gelin Yakınlaşalım Kucaklaşalım, Birlikte Bayramlaşalım' programı ile il protokolü vatandaşlarla bayramlaştı.
 
Tuğlalı Park'ta gerçekleşen bayramlaşma programına Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişci başta olmak üzere il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Ali Yerlikaya program ile ilgili şunları ifade etti: "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bayramlaşma törenimizle halkımızla iç içe burada bayramlaşıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Asayiş ve huzur bakımından hep örnek olmuş kentimizde huzurun bozulmamasını temenni ediyorum. Buraya gelmeden önce şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ettik. Onların şahsında şehrimizdeki tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hepsinin bayramlarını tebrik ediyoruz. Onların daima dualarına talibiz. Bu bayramın kardeşliğimizin birliğimizin daha da artmasına vesile olmasını temenni ediyoruz. 76 milyon aziz milletimizin birbirini kırmadan kardeşçe, birbirini anlayan hür ve demokrat bir şekilde dünyaya örnek olmasını temenni ediyorum."
 
Milletvekili Özlem Yemişci ise "Beraber olmanın heyecanı bayram mutluluğunu bir kat daha artırıyor. Kurban Bayramı'nın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayır getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.
 
Belediye Başkanı Adem Dalgıç da şunları dile getirdi: "Tekirdağ'da bürokrasinin her kademesinden insanların bir arada olduğu, bütün siyasi partilerin temsilcilerinin ve vatandaşlarımızın bir arada olduğu güzel bir havada güzel bir bayramı hep birlikte kutluyoruz. Bu birliğin ve beraberliğin tüm Türkiye'de olmasını temenni ediyoruz."
 
Bayramlaşmanın ardından, Vali Yerlikaya ve beraberindekiler, Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi'ne giderek burada kalan yaşlılarla bayramlaştı.