info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağda Kaçaklar Misafirhanede İsyan Çıkardı

Tekirdağ da sınır dışı edilene kadar misafirhanede tutuklan kaçaklar, kapı ve pencereleri zorlayarak kaçmak isterken sevk edilen polis ekipleri engel oldu.

Tekirdağ'da sınır dışı edilene kadar misafirhanede tutuklan kaçaklar, kapı ve pencereleri zorlayarak kaçmak isterken sevk edilen polis ekipleri engel oldu.

Türkiye'ye kaçak olarak girdikten sonra Tekirdağ'da yakalanan kaçaklar merkeze bağlı Kayı Köyü'ndeki eski ilköğretim binasında misafir ediliyor. Sınır dışı işlemleri tamamlanana kadar misafirhane de tutulan Somali ve Burma uyruklu kaçaklar, arkadaşlarının rahatsızlandığını belirterek isyan çıkardı. Kapı ve pencereleri zorlayarak kaçmak isteyen kaçaklar için misafirhaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Geçen hafta Malkara'da yakalandığı belirtilen 34 Burma ve Somalili kaçakların misafirhaneden çıkmalarını engellemek için polis çevrede geniş önlem aldı. Rahatsızlandığı belirtilen Burmalı 1 kaçağın ise sıcaktan tansiyonun yükseldiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekiplerince isyanı bastırılan kaçaklar, yapılan sınır dışı işlemlerinin ardından ülkelerine gönderilecek.