info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Kariyer Günleri Etkinliği Yapıldı

TRT Spor Spikeri Yasin Dallı, çocukluğumda ayçiçeği tarlalarında gezerken maç anlattığını söyledi.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Hacı Rafet Gümüş İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine, TRT Spor Spikeri Yasin Dallı katılarak öğrencilerle söyleşi yaptı.
Başarıya ulaşmak için önce hayal etmek ve sonra bu hayalin peşinden çok çalışarak koşmak gerektiğini dile getiren Dallı; “Ben çocukluğumda Karacakılavuz'da ayçiçeği tarlalarında gezerken maç anlatırdım ve ileride bir gün radyo ya da televizyonda maç anlatmayı hayal ederdim. Çok şükür bunlar bana nasip oldu. Sizler de hayallerinizin peşinden koşun, mutlaka ulaşırsınız” şeklinde konuştu.
Program esnasında öğrencilerden bir kağıda akıllarına gelen rastgele 15 kelimeyi yazmalarını isteyen Dallı, bu kelimeleri hayali bir Fenerbahçe - Galatasaray maçı anlatımında kullanınca ilginç bir anlatım gerçekleşti.
Program sonunda Dallı’ya teşekkür eden Hacı Rafet Gümüş İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hulusi Tatar, öğrencilerine söz vererek, “Başka bir etkinlikle başka ünlülerle sizleri buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program sonunda METEM Müdürü Şenel Atılgan tarafından Dallı’ya çiçek takim edildi.