info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağda Kurban Bayramı

Tekirdağ Valisi Yerlikaya, vatandaşlarla bayramlaştı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katıldı.
 
Tuğlalı Park'taki etkinlikte Vali Yerlikaya, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, il protokolü ve çok sayıda daire amiri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları yetkilileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaşla bayramlaştı.
 
Yerlikaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladığını söyledi.
 
Vatandaşla bayramlaşma etkinliğinin üçüncüsünü düzenlediklerini ifade eden Yerlikaya, "Bu bayramın, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin daha da artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde kıyamete kadar bağımsız, hür, demokrat, birbirini dinleyen, birbirini önemseyen, olumsuzlukları, sıkıntıları meşveretle konuşarak en güzel şekilde gideren, tüm dünyaya örnek bir millet olmaya devam edeceğimize inanıyorum" diye konuştu. 
 
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi de beraber olmanın heyecanının, bayram mutluluğunu bir kat daha artırdığını vurgulayarak, "Kurban Bayramı'nın ilimize, ülkemize vatandaşlarımıza, tüm İslam alemine, tüm insanlığa hayır getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.
 
Etkinliğin ardından Vali Yerlikaya, beraberindekilerle Tekirdağ Devlet Hastanesi'ndeki personel ve hastalarla bayramlaştı.
 
Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi'ni de ziyaret eden Yerlikaya, yaşlılarla bayramlaşarak sohbet etti.