info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`ın En Ucuz ve En Manzaralı Restoranı Halka Açık

Mükemmel manzarası ve harika damak lezzetinin sunulduğu muhteşem bir ortam

Türkiye’nin neresinden olursa olsun, Tekirdağ’a gelen herkesin bilip ziyaret ettiği ve Namık Kemal Üniversitesinin rektörlük binasının 11. Katından Tekirdağ’a tepeden bakarak, başta et yemekleri olmak üzere mükemmel lezzetlerle tanıştığı ve herkese açık olan restoranı Tekirdağ halkının birçoğunun bilmediği öğrenildi.

Mükemmel manzarası ve harika damak lezzetinin sunulduğu bu ortam, Tekirdağ halkı tarafından bilinmiyor. Restoran Akademia’nın hizmet yapısı hakkında bilgi veren sorumlu müdiresi Özge Mamuk, “Namık Kemal üniversitesi, Sağlık, kültür ve spor daire başkanlığı bünyesinde kurulmuş olup, sadece üniversite çalışanlarına hizmet veren bir restoran değildir. Buraya öğrenci, öğrenci velisi veya yolu Tekirdağ’a düşmüş herkes gelebilir. Hatta aileler de haftanın her günü restoranımıza gelerek, açık büfe kahvaltımızdan çok ucuz bir ücretle faydalanabilirler.”Dedi.

Üniversite bünyesinde hizmet veren restoranın kar amacı gütmediğini, Türkiye’de sayılı üniversitelerin içinde kalitesini, diğer üniversiteler içinde yeni kabul edilmesine rağmen çoktan kanıtladığını ifade eden üniversite özel kalem müdürü Hakan Cömertler, “Tekirdağ ve üniversite için bir kalite bir marka ve olmak için her gün üzerine biraz daha katarak çalışmalarıyla Türkiye’de kendini kanıtlayan üniversitemizin bu başarısı, ekip çalışması, güler yüz, samimiyet ve dayanışma ruhudur. Gerek üniversite ekibi gerek kamu kurumlarımız gerekse Tekirdağ halkının bunda payı büyüktür. Kendilerine teşekkür ediyor,her gün biraz daha fazla hizmet kalitemizi arttırarak onlara layık olmaya çalışıyoruz.”Dedi.

Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi “Restoran Akademia”’sı, haftanın her günü açık olup, ailenizle en güzel et ve balık yemeğini maksimum 15 liraya yiyebileceğiniz, hafta sonları 20 lira gibi makul bir paraya ailenizle açık büfe kahvaltı yapabileceğiniz, Tekirdağ’a kuşbakışı bakabileceğiniz bir yer olup, davetlilerini bekliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin