info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`ın Gururu Oldular

Türkiye Vücut Geliştirme- Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu 2020 Avrupa Milli Takım Seçmeleri Şampiyonası`nda Tekirdağ’ı ilk kez temsil eden Abdullah KAMASI 3. olurken Mehmet Can ALKUŞ 4. olarak büyük başarıya imza attı.

Türkiye Vücut Geliştirme- Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 4-8 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul Pendik'te Green Park Otel'de düzenlenen 2020 Avrupa Milli Takım Seçmeleri Şampiyonası'nda Abdullah KAMASI ve Mehmet Can ALKUŞ Tekirdağ’ı temsil etti.

Büyük Erkekler Vücut Geliştirme 85 kg da Abdullah KAMASI 3. olurken; Erkekler Fizik -173 cm de Mehmet Can ALKUŞ 4. oldu. Abdullah KAMASI ve Mehmet Can ALKUŞ bundan sonraki hedeflerinin Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında birincilik elde etmek olduğunu söyleyerek “Tekirdağ’ı ulusal ve uluslararası tüm yarışmalarda en iyi şekilde temsil ederek bu sporu bölgemizdeki gençlere de örnek olacak şekilde sevdirmeyi amaçlıyoruz” dediler.

Başarılı sporcular gençlere de tavsiyelerde bulundu: “Hayallerinin peşinden gitsinler. Mutlaka istikrar, disiplin, prensip kaçınılmaz başarıdır. Limit Sizsiniz! Her Şey Sizinle Başlar.”Dediler.

Kaynak : Murat Ürtekin