info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Öğrenciler Gli Ve Tunçbilek Termik Santralini Gezdi

Gönül köprüsü projesi kapsamında Tavşanlı ya gelen Tekirdağlı öğrenciler Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) ve Tunçbilek Termik Santralini gezdiler.

Öğrenciler daha sonra Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesinin yemekhanesinde öğle yemeklerini yedi. Tekirdağlı öğrencilere içlerinde Tavşanlı'yı tanıtan broşür ve Leblebi bulunan hediye çantaları dağıtıldı. Konu ile ilgili açıklamayı Tekirdağ kafile başkanı Hilmi Çeper ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Cekiç yaptı.

 
Çekiç, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkcell tarafından Türkiye'nin illeri arasında gönül köprüsü projesi kapsamında böyle bir gezi düzenlendiğini kaydetti. Cekiç, Tekirdağ'dan gelen öğrencilerin düzenlemiş oldukları geziden memnun olarak ayrılmaları için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
 
Kütahya'dan 170 öğrencinin de Mersin iline gittiklerini kaydeden Cekiç, Gönül Köprüsü projesiyle öğrencilerin göremeyecekleri yerleri görebildiğini ifade etti.
 
Tekirdağ kafile başkanı Hilmi Çeper, Gönül Köprüsü Projesi kapsamında öğrencilerin değişik illerin değişik kültürlerini, üretim- tüketim alışkanlığını görme fırsatı yakaladıklarını söyledi. Organizasyondan memnun kaldıklarını söyleyen Çeper, Kütahya gezisinden memnun ayrılacaklarını belirtti.