info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Şair ve Sanatçılar Klip Çekiyor

Tekirdağlı şair ve sanatçılar kendilerine ait şiir ve şarkılara klip çekiyor.

Projenin genel koordinatörlüğünü Söz yazarı ve Tv Program yapımcıları Sedai ve Fedai Kavrık kardeşler yapıyor. 

 Fedai Kavrık konuyla ilgili yaptığı açıklamada’’ Biz, Tekirdağlı şair ve sanatçılar olarak kendimizi ülke çapında daha iyi tanıtabilmek ve daha fazla kitlelere ulaşabilmek adına bu projeye başladık. Daha önce 2011 yılında da buna benzer bir çalışmamız olmuştu ve bu çalışmamız büyük ilgi görmüştü. Dönemin Belediye Başkanı Opr.Dr. Adem Dalgıç bu çalışmayı sahiplenerek bunu belediye kültür yayını olarak sanatseverlerle buluşturmuştu. Kendisine sanata ve sanatçıya verdiği önem ve değerden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Yaptığımız işin beğenilmesi ve kabul görmesi bizi bu anlamda daha fazla cesaretlendirdi. Şiir kitapları artık eskisi gibi okunmuyor. Bu nedenle ürettiğimiz eserler maalesef halka tam olarak ulaşmıyor. 

Biz bu sıkıntıyı kendi şiirlerimize ve şarkılarımıza çekeceğimiz kliplerle ortadan kaldıracağız. Hem kendimizi daha iyi tanıtacağız hem de Tekirdağ’ımızı. Çünkü kliplerin hepsini Tekirdağ’ da çekeceğiz böylece yaşadığımız yerin doğal güzelliklerini tanıtmış olacağız. Bu, Tekirdağ’ın tanıtımı açısından gerçekten önemli. Bir önceki çalışmamız çeşitli uluslararası festivallerde Tekirdağ standında sergilendi. 

Bizler Tekirdağlı şair ve sanatçılar olarak Tekirdağ’ ın tanıtımına katkı sağlamanın mutluluğu ve gururunu yaşadık. Bu projemizde de yine ilkinde olduğu gibi 20 klip çekmeyi düşünüyoruz. Çektiğimiz bu klipleri kardeşim Sedai Kavrık’ la birlikte hazırlayıp sunduğumuz, yönetmenliğini Serkan Bayındır’ ın yaptığı ‘’Mavi Bir Şehir’’ isimli kültür-sanat programında ve bağlantı halinde bulunduğumuz bazı Tv kanallarında izleyicilerle buluşturacağız. 

İlk klibi Beytullah Arabacı (Tekfuri)’ nın ‘’Sonuçta Tekirdağlı’’ isimli şarkısına çektik. Önümüzdeki günlerde yine ilimizin yakından tanıdığı isimlerle çekimlerimiz devam edecek. İnşallah Bu çalışmamız da değer görür ve biz de amacımızı gerçekleştirerek şair ve sanatçılarımızın tanıtımına bir nebze de olsa katkı sağlamış oluruz. Bunu başarabilirsek ne mutlu bize’’ dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin