info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Taksiciler Toplantıda

Başkan Dalgıç Taksicilerle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ'da faaliyet gösteren taksicilerle bir araya geldi.

Otogardaki toplantı salonunda gerçekleştirilen programda taksicilere, belediye tarafından güncelleştirmelerle ilgili bilgi veren Başkan Dalgıç, "Tekirdağ'da faaliyet gösteren taksileri kayıt altına alıyoruz. Şimdiye kadar hangi durakta kimler hangi taksilerle çalışıyor, hangi plaka kime ait vb. birçok konuda belirsizlikler vardı.

Tüm bu belirsizlikleri yaptığımız çalışmalarla aşıyoruz. Her şey kayıt altına alındıktan sonra taksici esnafımıza yönelik çok daha sağlıklı çalışmalar yapabileceğiz" dedi. Yapılan çalışmalarla Tekirdağ'ı ayağa kaldırmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Dalgıç, "Tekirdağ Belediyesi olarak örnek projelerimizle, çalışmalarımızla Tekirdağ'ı ayağa kaldırıyoruz.

Ayağa kalkan bir şehirden ilk kazanacak olanlarda esnaflarımız olacak. En kısa zamanda Ulaşım Master Planını uygulamaya koyacağız.

Tekirdağ artık modern bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Tekirdağ'ın önü açık, geleceği parlak. Bu anlamda taksicilerimiz için de çalışmalarımızı son aşamaya getirdik. Hep birlikte Tekirdağ'ı hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.
Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya ve Trafik Zabıta Amiri Fevzi Akyel de hazır bulunurken, taksicileri yeni yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirdiler.

Toplantının düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden taksiciler de merak ettiği tüm konuları başta Başkan Dalgıç olmak üzere belediye yetkililerine aktarma fırsatı buldular.