info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Tekvandocu Türkiye Birincisi Oldu

Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Tekirdağlı tekvandocu Hacı İsmail Öztekin bütün rakiplerini yenerek Türkiye birincisi oldu.

Marmaris'te düzenlenen 65 kg'de yarışan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencisi aynı zamanda Ark Spor Kulübü Tekvando takımı sporcusu Hacı İsmail Öztekin, Kocaelili rakibini 13-5, Ankaralı rakibini 3-1, Bingöllü rakibini 8-2 ve Gaziantepli rakibini 2-1 yenerek Türkiye birincisi oldu.
Türkiye birincisi Hacı İsmail Öztekin başarısının antrenmanlara sıkı bir şekilde çalışmaktan, haftanın 7 günü şampiyonaya hazırlanmaktan kaynaklandığını ifade ederek, "Antrenörümüz bizi programlı ve disiplinli çalıştırarak şampiyonaya hazırladı. Birinci olmamda üzerimde büyük emekleri var. Marmaris'te birinci olduğumdan dolayı Milli Takıma seçilmek ve ülkemizin, Tekirdağ’ın ismini dünyaya yazdırmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğim. Ark Spor Kulübüne ve arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. 
Ark Spor Kulübü Başkanı Erol Ark da, Marmaris'te Türkiye birincisi olan Hacı İsmail Öztekin’le gurur duyduğunu dile getirdi.