info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor 3 Puana Kilitlendi

Her maç final havasında

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 3. haftada kendi sahasında Anadolu Lisesi ‘ni ağırlayacak olan Tekirdağspor, 3 puana kilitlendi. İlk iki haftayı kayıpsız geçen Tekirdağspor’da hedef 3’te 3 yaparak liderliği sürdürmek.

Tekirdağspor Antrenörü Necdet Çakır yaptığı açıklamada; "Her maça final havasıyla çıktıklarını belirtirken hedef yine 3 puan liderlik koltuğundan sezon sonuna kadar inmeye niyetimiz yok takımda çok güzel bir hava var arkadaşlık üst düzeyde ve bunu sahaya geçen hafta Şarköyspor önünde yansıttığımızı düşünüyorum dedi.’’ Bu hafta oynayacakları Anadolu lisesi maçına da değinen Çakır rakibimize saygı duyuyoruz onlarda mutlaka puan almak için maça çıkacaklar fakat 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Günü çift antrenmanla geçiren Tekirdağspor da sabah yapılan kuvvet antrenmanının ardından akşam antrenmanında ise oyuncular topla çalışmalar yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Kaptan katılmazken Anadolu Lisesi karşısında oynamasının da zor olduğu bildirildi. Emir ise cezası nedeniyle bu karşılaşmada yer alamayacak.

27.11.2011 Pazar günü

Saat 12.00'de

Marmaracıkspor - Şarköyspor (Ahmet Taner Kışlalı Stadı)

Veliköyspor - Sitespor (Veliköy Sahası)

 

Saat 13.00

Çorlu Sanayispor-Malkaraspor- (Çorlu Sanayi Sahası)

Velimeşe Belediye Spor -  Çorluspor  (Velimeşe Çim Saha)

Tekirdağspor - Tekirdağ Anadolu Lisesispor (Namık Kemal Stadı)