info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Başkanı Özkan Sobacıoğlu, Tekirdağspor Sahipsiz Kalmadı, Kalmayacaktır

Tekirdağspor başkanı Özkan Sobacıoğlu,son zamanlarda yaşananlar hakkında bir basın açıklaması yaptı.Yapılan açıklama şöyledir;

TEKİRDAĞ SPOR CAMİASINA VE SPOR KAMUOYUNA DUYURULUR

Son 24 saat içinde meydana gelen olumsuz gelişmelerin camiamızı derinden sarstığını ve bu bağlamda sorumluluk hisseden herkesi etkilediğini biliyorum. Ancak, Tekirdağ Spor gibi köklü çınarın gönüllü sevdalıları olan camiamız bir konuda emin olsun.

TEKİRDAĞ SPOR SAHİPSİZ KALMADI, KALMAYACAK, KALMAZ.

Kısa süre önce umut olarak kongre üyeleri tarafından Tekirdağ Spor gibi bir camianın yönetimine layık görülenlerin içinden bazıları bu ulvi sorumluluğun onuru ve bilincine vakıf olamamış olacaklar ki, sorumluluklarından ve yine bu onurlu görevden ‘’onursuzca’’ kaçmışlardır. Tekirdağ Spor yönetim kurulunda yer almanın onurunun bilincinde olan yol arkadaşlarımızla birlikte bu görevin yakışanı olan sorumluluk bilincimizle derhal olaya müdahale ederek, kongre üyelerimizin oylarıyla listede yer alan arkadaşlarımızla yolumuza devam kararı almış bulunuyoruz. Bu kararımızda bizleri destekleyen herkesi mevki, makam, mertebe ve toplumsal statüleri her ne olursa olsun ayırt etmeksizin sadece TEKİRDAĞ SPOR SEVDALISI olarak adlandırıyor ve sundukları maddi, manevi desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bilindiği üzere takımımız Antalya kampında ve ligin ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Bu son gelişmelerin kamptaki oyuncularımızı ve teknik heyetimizi etkilememesi adına tüm önlemler alınmış olup takımımızın oynayacağı ilk maça kadar kamp çalışmalarının Antalya’da sürdürülmesi sağlanmıştır. Diğer diye adlandırdığımız ve esas sorunları krize dönüştürmeden halli adına girişimlerimiz devam etmekle birlikte kulübümüzün mali yapısı gözden geçirilerek, gerekli acil önlemlerin alınması için adımlar atılmıştır. Bu süre içinde yönetim kurulu olarak camiamızın tümünden gelecek katkılardan eminiz. Komu oyunda dillendirilen olumlu veya olumsuz tüm söylemler ve çalkantılara kulak tıkayarak herkesi bu zor dönemde TEKİRDAĞ SPOR’UN yanında olmaya davet etmenin gereksizliğini, herkesin bu sorumluluğun bilinci ile hareket edeceğini biliyoruz.

O nedenledir ki, TEKİRDAĞ SPOR CAMİASINA BU TÜR BİR DAVETİN ABESLE İŞTİGAL OLACAĞI AÇIKTIR. Zor günler geçiriyoruz. Bu gün değil, dün de zordu yarın daha zor olmaması adına şehrimizin en belirgin marka değeri olan ve ondan daha öte onur timsali, tanıtımdaki amiral gemisi olan TEKİRDAĞ SPORUMUZ İÇİN TÜM SEVDALILARIMIZI BU ZOR GÜNLERDE KOL KOLA YÜRÜMEK ADINA BEKLİYORUZ.

Gelişmeler hakkında detaylı ve en doğru bilgileri kulübümüzün resmi sitesinden başka hiçbir adreste aramaya, söylentilere kulak kabartmaya gerek olmadığını belirterek camiamıza ve kamu oyuna yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve şahsım adına saygılarımı sunuyorum.

Kaynak : Murat Ürtekin