info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Devrenin Son Maçında Farklı Kazandı

Tekirdağ süper amatör liginde şampiyonluk kovalayan Tekirdağ spor Çorlu Ahmet Taner kışlalı sentetik hali sahada oynadığı Marmaracıkspor maçını 6-2 kazandı.

 

Tekirdağ süper amatör liginde şampiyonluk kovalayan Tekirdağ spor Çorlu Ahmet Taner kışlalı sentetik hali sahada oynadığı Marmaracıkspor maçını 6-2 kazandı. Bir gün önce yağan kar ve soğuk havaya rağmen saat 12.00 de başlayan maça takımlar ilk devre ısınamadılar çok az sayıda Tekirdağspor taraftarının geldiği maçta golü bulan taraf Tekirdağspor oldu.
İlk yarısı 1-1 biten maçta ikinci yarıda gol sağnağı vardı. Maçın 22 Dakikasında Tekirdağ spor İslam ile 1-0 öne geçti. 32 Dakikada Marmaracık spor Oğuz un kullandığı penaltı atışı ile skoru eşitledi 1-1 ilk yarı bu skor ile kapandı.
İkinci yarıya iyi başlayan Tekirdağ spor 46 Dakikada Cem ile skoru 2-1 yaptı.  52 Dakikada Burçak ile Tekirdağ spor skoru 3-1 e taşıdı. 72 Dakikada Cem kendinin ikinci takımının Dördüncü golünü atarak skoru 4-1 yaptı.  77 Dakikada Burçak Tekirdağ sporu 5-1 öne geçiren golü Marmaracık spor ağlarına bıraktı.  85 Dakikada Cem kendinin üçüncü golünü atarken skoruda 6-1 yaptı. 88 Dakikada Marmaracık spordan Serkan skoru 6-2 yaptı.Maçta bu skor ile tamamlandı.Bölgesel hakemlik görevi yapan Maçın orta hakemi Neslihan Muratdağını izlemeye gelen merkez hakem komitesi üyeleri Fahir Ersoy ve Adil Uçankan nın türübünde olmaları maçı yöneten orta hakemi izlemeleri maçın önemini arttırdı. Maçın hakemleri kendilerinin izlendiğini bildikleri için bazı kararlarda heyecanlarına hakim olamadılar. Çorluda oynanan Marmaracıkspor Tekirdağspor maçını izleyen komite üyeleri Tekirdağ merkez hakem komitesi başkanı Rıza Özahioğlu ile birlikte Veliköyde oynanan Velimeşe maçında Bölgesel hakem Mehmetali Akkor un performansını izlemek için maçın ikinci yarısında sahadan ayrıldılar.
MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Neslihan Muratdağı*, Onur Esen*, İsmail Tulumbacı*
MARMARACIKSPOR: Yıldız*, Serdar B.*, Sercan*, Mustafa*, Yücel*, Serdar D.*, Barış*, Hüseyin**(Okan*), Serkan*(Eyüp*), Oğuz*, Onur Aslan*(Onur T.*)
TEKİRDAĞSPOR: Cem**, Barış**, Başar***, Şamil***, Burak Boz***, Taygun***, Seçkin**(Emir*), Cem Engel****, Barış Demircan***(Yasin**), İslam***, Burçak****Burak Yüksel?).
GOLLER: Dk. 32 Yunus, dk. 82 Oğuz(P) (Marmaracıkspor) Dk. 22 İslam, Dk. 46, 62, 80 Cem Engel, Dk. 56, 77 Burçak (Tekirdağspor)