info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor İkinci Etap Çalışmalarına Başladı

2013–2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadelede edecek olan Tekirdağspor teknik heyet ve sporcuları Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına başladı.

ANTRENMAN YAPILDI
 
Tekirdağspor  2. etabın ilk gününü; Tekirdağ 13 Kasım Stadyumu’nda sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği iki antrenmanla tamamladı. Sabah saatlerinde 13 Kasım Stadyumu’nda gerçekleşen günün ilk çalışması; koordinasyon ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman 10-12-15 dakikalık koşular ve aralarda denge kuvvet çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Ergun Kantarcı nezaretinde gerçekleşen çalışma streching, yarı sahada iki takımlı hedefsiz oyun ve ardından soğuma hareketleriyle son buldu.
 
TARAFTARDA İZLEDİ
 
Futbolcular günün ikinci ve son idmanına; düz koşu açma ve germe hareketleriyle başlarken, devamında üç grup halinde dörde iki pas pres oyunu oynadı. Çalışmanın ana bölümünde tam saha çift kale maç yapan sporcular çalışmayı streching hareketleriyle sonlandırdı. Sarı siyahlı takımın akşam ki idmanını bir grup Tekirdağspor taraftarı da tribünden izledi.
 
İKİ İÇ TRANSFER YAPILDI
 
Öte yandan Tekirdağspor  iç transferde Ömer Faruk Çiçek ve Cevdet Karanfil’le sözleşme imzaladı. İki sezon önce Çorlu Gençlerbirliğispor’dan transfer edilen Kaleci Ömer Faruk Çiçek ve geçen sezon Çanakkale Dardanelspor A2 takımından transfer edilen Cevdet Karanfil bu senede takımımızın başarısı için mücadele edecek. Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan sporcular; Tekirdağspor da kaldıkları için mutlu olduklarını ve bu sezon kaliteli bir teknik kadroyla çalışacakları için bunun kendilerini geliştirmeleri açısından büyük bir fırsat olduğunu belirtti.