info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Namağlup Şampiyon Oldu

Tekirdağspor U-17 Futbol takımı Tekirdağ il şampiyonu olarak, Marmara Bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Tekirdağ A gurubunda oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak Play-Of Turuna kalan Tekirdağspor U-17 Futbol takımı Yeşiltepespor’u 3-1 Mağlup ederek şampiyon oldu.
 
Tekirdağspor ’un gollerini 10. Dakikada Eyüp, 53. Dakikada Vedat ve 70. Dakikada Barış attı. Yeşiltepespor’un tek golü Baran’dan geldi.
Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı 3-6 Nisan Tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası finallerine katılmayı hak etti.
 
Şampiyonluk hakkında Tekirdağspor Alt Yapı Teknik Direktörü Okan Aydın açıklama yaptı.
 
Aydın açıklamasında Türkiye Finallerinde İstanbul’dan 2, Kocaeli’nden 2 ve Sakarya’dan 1 takımla gurupta eşleştiklerini söyledi.
Guruplarda ve Play-Of turunda nağmalup şampiyon olduklarını ifade deden Aydın, şunları kaydetti; Türkiye şampiyonasında da iyi sonuçlar alıp Türkiye geneli son 16 takım arasına kalmak istiyoruz. Her başarını ardında mutlak inanma arzusu, takım olma duygusu, iyi planlı disiplinli çalışma, oyuncu kalitesi yatar. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Takımımda bunu inşallah Türkiye şampiyonasında da oynadığı güzel oyun ve de güzel neticelerle gösterir, Tekirdağ’ımızı en iyi şekilde temsil ederiz. Bu başarılı oyuncularımızın birçoğunun Tekirdağspor A Takımının gelecekte çok işler başaracağına cani gönülden inanıyorum. Yeter ki bu çocuklarımıza gerekli şansı ilgiyi alakayı desteği lafta kalmadan her türlü desteği verelim. Tekirdağsporumuz Tekirdağ’ımızın geleceği özümüzdeki çocuklarımız olduğunu da unutmayalım”