info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Yeni Sezona Görkemli Girdi

28 kişilik bir kadromuz var inşallah bu sezon da hedeflerimize ulaşacağız

 

Tekirdağspor, 2012-2013  sezonunu Tekirdağ 13 Kasım Stadında Muratlı Belediyespor takımı ile hazırlık maçı yaparak açtı. Tekirdağspor kulübü başkanı Gürsel Erbap, açılış töreninde yaptığı konuşmada 2012-2013 açılış törenine hepiniz hoş geldiniz. Şahsım ve yönetim kurulu adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Geçen yıl göreve geldiğimizde, yönetim kurulu olarak, hedefimiz PTT 1.lig, daha sonra da hedefimizi Süper Lig olarak revize etmiştik. Hedefimizin 1. Ayağı olan BAL Ligine Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, sivil toplum kuruluşları, taraftarımız, basın, yönetim kurulu ve tüm hepinizin desteğiyle zorlu bir maratondan sonra hedefimize ulaştık . Hedefimizi devam ettirmek için, en önemli adımlardan bir tanesini, amatörlükten profesyonelliğe , profesyonellikten üçüncü lige çıkmaktır. İnşallah bu sene hepinizin görmüş olduğu bu günün ordusu ve arkadaş gelecek genç ordumuzla biz buna hazırız. Gördüğünüz gibi 28 kişilik bir takımımız var. Ardından Türk futboluna genç yetenekler yetiştiriyoruz. İnşallah bu sezon da hedeflerimize ulaşacağız dedi.
 
Tekirdağspor kulübü başkanı Gürsel Erbap tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra, yeni sezonun hayırlı geçmesi için dualarla kurban kesildi. Muratlı Belediyespor’un sahaya “Tekirdağspor’a 3. Lig yolunda başarılar dileriz pankartıyla çıkması her iki takım tarafından alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. Tekirdağspor’lu Futbolcuların, Bolu kampının yorucu idmanını henüz üzerlerinden atamadıkları gözlenirken, Muratlı Belediyespor takımının yeni transferlerinden Ulaş’ın performansı göz kamaştırdı. Ayrıca Muratlı Belediyespor’un Kıbrıs’tan transfer ettiği Senegalli siyahî futbolcu Mani de taraftarlardan büyük ilgi gördü. Hazırlık maçı olmasına rağmen, futbolcuların aşırı sert ve istekli oluşu, yeni sezonun zevkli geçeceğinin sinyalini verdi. Maç, biri 90.dakikada penaltıdan olmak üzere, Tekirdağspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
2012-2013 yılı açılış törenine hepiniz hoş geldiniz. Şahsım ve yönetim kurulu adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Geçen yıl göreve geldiğimizde, yönetim kurulu olarak, hedefimiz PTT 1.lig, daha sonra da hedefimizi Süper Lig olarak revize etmiştik. Hedefimizin 1. Ayağı olan BAL Ligine Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, sivil toplum kuruluşları, taraftarımız, basın, yönetim kurulu ve tüm hepinizin desteğiyle zorlu bir maratondan sonra hedefimize ulaştık biliyorsunuz. Hedefimizi devam ettirmek için, en önemli adımlardan bir tanesini, amatörlükten profesyonelliğe çıkmak, bu profesyonellikte üçüncü lige çıkmaktır. İnşallah bu sene hepinizin görmüş olduğu bu günün ordusu ve arkadaş gelecek genç ordumuzla biz buna hazırız. Gördüğünüz gibi 28 kişilik bir takımımız var. Ardından Türk futboluna genç yetenekler yetiştiriyoruz. İnşallah bu sezon da hedeflerimize ulaşacağız.”dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin