info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Yönetiminden Açıklama

Kamuoyuna Duyurulur

Son günlerde kamuoyunda Tekirdağspor’un ismi, pilot takım olma iddiaları ile meşgul edilmektedir.

Tekirdağspor, 50 yıllık tarihi ve temsil ettiği büyük camiasıyla Trakya’nın en önemli değeridir. Bu 50 Yıllık yolculuğunda şehrin ve bölgenin üstün unsurları ile bütünleşmiş, arkasında sevdalı büyük bir kitle oluşmuştur. Yönetim Kurulu olarak, kamuoyuna, Büyük Tekirdağspor taraftarlarına, Tekirdağspor sevdalısı kişi, kurum ve kuruluş ne kadar unsur varsa hepsine önemle ilan ederiz ki; 50 yıllık koca çınar Tekirdağspor hiçbir kulübün pilot takımı olamaz, olmamalıdır.

Dolayısıyla Tekirdağspor’umuzu satın almak istemeleri yada yukarıda bahsettiğimiz gibi pilot takımımız olun diyenlerin bu tür söylentileri yayması Tekirdağspor camiasına zarar vermektedir. Tekirdağ şehri ve Tekirdağspor sevdalıları bugünee kadar takımına sahip çıkmış ve bugünden sonra da sahip çıkacağını sezon öncesi göstermiş olduğu can suyu destekleri ile ispat etmiştir.

Sonuç olarak; Yukarıda bahsettiğimiz konu ile ilgili Yönetim Kuruluna gelen herhangi bir resmi teklif veya görüşme talebi bulunmamakla birlikte; Yönetim kurulumuzun hiçbir kimseden böyle bir talebi asla olmamıştır. Kulübümüze yardım etmek isteyen her kimseye kapımız ardına kadar açıktır. Bizim gündemimiz 50. Yılını kutlayan camiamızı daha ileriye taşımak için tüm Tekirdağ halkının desteğini almak için mücadele etmektir.

Bu vesile ile, Tüm camiamızın ve Tekirdağ halkının Kurban Bayramını kutlar; hep beraber nice 50 yıllara bayram havasında girmeyi temenni ederiz.

Saygılarımızla.

TEKİRDAĞSPOR YÖNETİM KURULU

Kaynak : Murat Ürtekin