info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’ın Kanalizasyon Şebekesi Temizleniyor

Tekirdağ Belediyesi, altyapı konusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Anlaşma sağlanan Espar Altyapı ve Temizlik Sistemleri Ltd. Şti. Firmasına ait Kombine makine ile Tekirdağ’ın kanalizasyon şebekesi temizleniyor.

Şehrin çeşitli bölgelerinde temizleme çalışmalarının yapıldığını belirten ve çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, “Şehrimizin kanalizasyon sisteminde zaman zaman tıkanmalar yaşandığından dolayı temizleme çalışması yapıyoruz.

Kombine makine 1 haftadır Tekirdağ’da temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 20 gün daha çalışmalarına devam edecek. Temizleme çalışmaları esnasında kanalizasyon şebekemizden çarşaftan battaniyeye, ahşap malzemelerden giyecek eşyalarına kadar birçok materyal çıktı.

Bu materyallerde kanalizasyon şebekesinin tıkanmasına neden oluyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyor ve bu tür tıkanmaya sebep olabilecek eşyaları atmamalarını istiyoruz. Yapılan temizleme çalışmaları sonucunda tıkanan kanallar açılacak ve deşarj sistemimizin kapasitesi 10 kat daha artacak. Temizlik çalışmaları tamamlandığında kanalizasyon hatlarında büyük bir rahatlama sağlanacak” dedi. Su ve Kanalizasyon Müdürü Şeref İkbal de çalışmalar esnasında hazır bulundu.