info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TEKOMER Engellilere Hizmette Sınır Kesmiyor

Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, ekonomik bakımdan gücü olmayan vatandaşlara medikal malzeme yardımlarını sürdürüyor.

Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesini sağlamak ve onların bağımsız hareket etmelerine destek olmak amacıyla, sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç duyduğu medikal malzemeyi almaya ekonomik gücü yetmeyen vatandaşlara medikal malzeme yardımlarını sürdürüyor.
 
Karadeniz Mahallesi Dil Sokak’ta oturan ve bedensel engelli olan Can Aydın Anneannesi ile birlikte Tekomer Sorumlusu Murat Yıldız'ı otogar yanı ek hizmet binasında ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dile getirdiler. Sorunlarını ve isteklerini dinleyen Yıldız, Can Aydın'ın ihtiyacı olan manuel tekerlekli sandalyeyi kendisine takdim etti. 
 
Sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunan Can'ın mutlu olması bizlerin mutlu olması diyen Tekomer sorumlusu Murat Yıldız, ekonomik ve sosyal destek mekanizmalarından mahrum kalan engelli vatandaşlara yönelik belediyenin her geçen gün daha çok yoğunlaşan çalışmalarının fevkalade memnuniyet verici olduğunu, Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ile engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı ve engelsiz bir dünya da biz de varız dedirtmeyi amaçladıklarını söyledi. Tekirdağ Belediyesi olarak engelsiz kent marka şehir Tekirdağ’ı oluşturmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ve engelli vatandaşlarımızın ortak talepleri başta olmak üzere tüm talep ve beklentilerine, ihtiyaçlarına karşılık vermeye gayret gösterdiklerini ifade etti.