info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekulaş İnsanları Hastanelik Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı,Tekirdağ Şehir Hastanesine gelen sağlıklı insanları da hasta ediyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesinin ACİL girişi karşısında bulunan toplu taşıma otobüsleri için bir durak yapmayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Ulaşım Daire Başkanlığı, yağmurda bekleyen insanları mağdur etmeye devam ediyor.

Bu konuda defalarca yazışmalar yapılmasına rağmen,kaldırımın darlığını bahane ederek hastanenin duvarlarının yıkılmasını talep eden ve çözüm için hiçbir çaba göstermeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,halkı yıllardır yağmurda,rüzgarda,sıcakta perişan etmeye ve yağmurda insanların kış aylarında hastalanmasına sebep olmaya devam ediyor.Tekirdağlı Vatandaşlar, "Büyükşehirin halka büyük hizmeti bu mu? Toplu taşımaya kafalarına göre zam yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmete gelince neden bir bekleme kulübesi yapmıyor?

Halkçı belediyenin halka hizmeti böyle mi oluyor?" Diye tepki gösteriyorlar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığının bu duruma daha ne kadar duyarsız kalacağı,bekleme kulübesi yapmamak için daha ne mazeretler uyduracağı merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin