info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekzen Tekirdağ da

Türkiye nin en büyük yapı marketi Tekzen Tekirdağ Maxi Alışveriş Merkezinde açılıyor.Tekzen, Trakya yı 2 nci kez fethediyor!

Türkiye nin dev yapı market zinciri Tekzen, 31 inci mağazasıyla Trakya yollarında
2003 te Çorlu da hizmete sunduğu ilk mağazasıyla Trakyalılar a merhaba diyen Tekzen şimdi de, 29 Ağustos Cumartesi, saat 10.00 da, Tekirdağ Maxi AVM de mağaza açıyor. Açılışta yine birbirinden renkli sürpriz hediyeler gelenleri bekliyor.
1998 de Tekirdağ ın ilk AVM si olarak açılan Tekirdağ Maxi de, hizmet verecek olan Tekzen, müşterilerine alternatif yaşam alanı yaratacak. Ekonomik krizin devam ettiği şu günlerde Tekzen, gittiği illerde, açtığı mağazalarıyla birçok insana istihdam olanağı sağlarken, cep yakmayan fiyatları ve kampanyalarıyla da müşterilerine rahat alışverişin kapılarını aralıyor.
15 yıldır yüzde yüz yerli sermaye ile yoluna devam eden Tekzen de yine Tekirdağlılar ı ihya edecek 40 bin çeşit ürün yer alıyor: Mobilyadan bahçeye, elektrik- aydınlatmadan hırdavat-el aletlerine, beyaz eşyadan sıhhi tesisata, ev gereçlerinden inşaat ve hobby malzemelerine eviniz-bahçeniz ve ofisiniz için aradığınız her şey sizleri bekliyor.