info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Telat Akköse TESKİ Genel Müdür Yardımcısı’nı Ziyaret Etti

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal’ı ziyaret etti.

TESKİ’nin Süleymanpaşa ilçesinde yapacağı yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasında yapılacak işbirlikleri görüşüldü.
 
Akköse ve Ünal iki kurumun devam eden çalışmaları hakkında da bilgilendirmeler yaparken Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse yaptığı açıklamada; “Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın talimatı doğrultusunda Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’ni ziyaret edip projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Süleymanpaşa Belediyesi olarak Tekirdağ ve ilçemiz Süleymanpaşa’ya değer katacak her türlü ortaklığa var olduğumuzu belirttik. Zaten TESKİ ile uzun zamandır işbirliği içindeyiz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla iki kurum arasındaki bağ daha da kuvvetlenecek.” şeklinde konuştu.