info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Temiz Sokak Kampanyası Turgut Mahallesinde

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Temiz Sokak kampanyası çerçevesinde temizlik seti dağıtımı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından bu kez Turgut Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Temiz Sokak Kampanyası çerçevesinde temizlik seti dağıtımı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından bu kez Turgut Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
Turgut Mahallesi  Seyhan ve Derya Sokak’ta gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde Temizlik İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler , Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı,Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ve  Mahalle Muhtarı Şeref Tekindağ ile birlikte vatandaşlara temizlik seti hediye eden Başkan Dalgıç, temizlik anlamında oldukça titiz davrandıklarını belirterek, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen temiz sokak kampanyası çerçevesinde bu kez Turgut Mahallesi’ndeyiz. Bu kampanya ile amacımız hem vatandaşlarımız ile bire bir görüşerek varsa sıkıntılarını dinlemek hem de halkımızın temizlik konusundaki bilincini artırmak. Temiz bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Kampanyamız diğer mahalle ve sokaklarımızda bundan sonra da devam edecek” dedi.
Vatandaşlara tek tek Temizlik Seti hediye eden Başkan Dalgıç, Turgut Mahallesi sakinleri ile sohbet etti, vatandaşların isteklerini dinledi, belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı, yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.